Sunday, November 14, 2010

.: love u very2 much :.

salam~

14 november 1957~

lahirnye seorang insan yg amat cekal,baik hati penyayang dan segalenye baik bg aku~

lahirnye seorang isteri yg baik,seorang ibu yg amat2 baik dan penyayang

lahirlah seorang insan mulia

bonda terchenta

Puan Hamsah bt Hj Mohamad



seorang yang sentiase ade untuk aku..

sentiase mengambil berat tentang aku

sentiase mnyayangi aku..

Selamat Hari Lahir MAk!!!

ajim sayang mak sgt2~huhu

saya sayang mak saya

mungkin ramai kanak2 jalanan yg kononnye indie,,,memakai baju seperti ini..

tp kalo tgk gaye diorg,btol ke diorg syg mak diorg?

syang kat mak x payah ditunjuk pada baju,,hnye pada hati dan perbuatan kite sbg usaha membalas segala jasa beliau yg sememangnye x akan mampu dibalas oleh seorg anak..

sekali lagi,,mak,,ajim sayang mak!

sekian,,wassalam^^




5 comments:

aKu Ruzanna.. said...

happy bufday omak..ngeee

azim1706 said...

hehe!timekaseh kakak!haha

irfat said...

mak ai ayyaatttt.. berbunge-bungee.. dah ada kuntuman bunga di taman melaka ker????
dont u dare to sorok-sorok anything me haa..kalau tak gua paksa aizat cheng lu sampai tecabot lutut..
hahahaha..

err.selamat hari lahir buat bonda mung.

azim1706 said...

hahaha..kalo dah ade bunga2 chenta gua gtau lu,,lu jgn riso,,ape gune company bayo 80 ringgit sebulan untuk do digi kite tuh kan~haha

syahmi said...

"Happy belated birthday Makcik Kamsah :)" *segan nak cakap depan-depan dia*

"Selamat hari raya aidiladha, bro"