Monday, June 27, 2011

.: stress :.

salam~

okey,,aku stress~

ketiadaan wum membuatkan aku x tenang~

walaupon diahanya sebuah kereta,,tp dia sgt penting bg aku...huhu

she's not just a car,,but a friend~

hope you recover so0n dear!

plis!

i miss u WUM5208!

T.T

insurans people plis make ur work faster~

down~~~~

6 comments:

milah hasan said...

sah! gila! hehe..

btw aku yg baru tercalarkan baby aku yg berusia sebulan pon, hati aku rase mcm kena carik2... huhu.. jd aku paham perasaan ko.. wuu~

azim1706 said...

huhu~kan..ko mesti paham perasaan aku..wuu

Miss Nadiah Azizan said...

SOBES!
ppl at insurance agency..sile cepat..
perit saye mengenangkan encik azim ini..
huuuu

azim1706 said...

kan wanjan~huhuhu

lala said...

hehe..jumaat ni k ajim..dugaan yg dhadapi dtangani dgn baik n cool..gud 4 u..wehehe..

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)