Sunday, December 5, 2010

.: pusing-pusing :.

salam~

bertemu kembali~

selamat malam ahad..haha

malam tadi aku kembali ke Melaka Bandaraya Bersejarah ini..

setelah jauh mngembara bersama WUM 5208 ditemani cik asmidar yg diimport khas dr JB~haha

semuanye kerana Basic Induction Program anjuran Rentokil Initial (M) Sdn Bhd~ewah!

21-11-2010,,bermula lah perjalanan aku ke KL,,mnunggu as tibe dr jb,,trus bergerak menuju ke rumah cik lala @ BoSs kitorg yg juge penunjuk jalan n check in di Hotel Smart,the Strand Damansara..6 ari jugak la bekampung di cni..haha

training di HQ @ petaling jaya n SEL PC sera KLpC boleh dikategorikan sbgai menarik..hoho~

hotel smart ni pulak dkat ngn tmpat2 mkn yg sodap2 belaka,,n port artis sbb BoB kuman tuh ade kedai kat cni..so,,dpat la aku jumpe wahid senario,bob,altimet,sein n zain ruffedge kat cni~haha

selain training semapt juge jalan2 cuci mate ke ICT shah alam dan ini juge disertai oleh encik dosh dimport khas dr kuantan PC~haha

28-11-2010,,meninggalkan cik lala n KL n trus mnuju ke bndar yg tidak asing untuk aku,,IPOH!

tidak perlu sewa mnyewa hotel kerna rumah aku di cni..

apekan daya,,rumah yg dah lame terbiar nih da x cam dulu,,da cm usang n sgt terbiar..apelah naseb ko rumah..huhuhu~

2 ari saje di ipoh n trus mngorak lngkah..

30-10-2010,,menuju bndr yg juge sgt x asing bg aku!penang!ahaha~

ke usm,stay di rumah encik basri n dapat lepak ngn membe2 lame selain training...

nice lah!dapat juge main futsal ngn gumbira~hoho

mntak maaf kepada yg x sempat berjumpe,,next tym yeh!

kini di melaka..

luse bakal mngorak lngkah ke bndar yg asing bg aku,,johor baharu~x penah smpai cni kot~ (-.-"

okey..setakat ini saje menaip,,

sekian,,wassalam~

4 comments:

miss puteri said...

hiks. bz nampak.! hehe

milah hasan said...

oo.. g penang x nmpak muke pon.. dgr name je.. belagak!

azim1706 said...

put~ haha..agak la..

milah~ ari2 aku pusing2 skul,,tp x kelihatan pn ko..huu

milah hasan said...

alasan~ aku selalu2 duduk kt labcom jeh.. hehehe